Full fest: med tanke på miljøet

Noen ganger føler man seg begrenset når alt og alle skal engasjere seg for miljøet og dannelsen av et bærekraftig samfunn. Mange ting som tidligere virket som helt normale ting å gjøre, tenker man ofte over to ganger for å bekrefte for seg selv at det ikke er klimaskam. Dette gjelder spesielt under begivenheter og festligheter: da festartikler kanskje ikke alltid er de mest miljøvennlige.

Litt kos er lov

Det er selvfølgelig alltid lov å kose seg litt, spesielt når man skal hygge seg med venner og bekjente. Selv om man gjerne vil utføre det med zero-waste kulturen i bakhodet, er det også mulig å stille krav til dem man kjøper festartiklene fra. En av festkongene som virkelig levererer gode festartikler, er partyking.no, som har Nordens største nettbutikk med festartikler. De prøver å bekjempe kjedsomhet, og ønsker å sette prikken over i-en på festen din.

Bærekraftighet rundt hjørnet

De fleste bedrifter må tenke fremover dersom de vil overleve den grønne bølgen som sprer seg over verden. Hvis man skal starte en ny bedrift, er det ytterst viktig å ha klare etiske retningslinjer for miljø og bærekraftighet for å komme gjennom, da forbrukere blir mer bevisst på kretsløpet av produksjon og resirkulasjon. Nyoppstartede bedrifter tenker allerede på dette, og derfor er det viktig for bedrifter som allerede er på markedet å opprettholde etiske retningslinjer med tanke på planeten vår. Partyking er en av dem som tar på seg et stort ansvar innenfor produsenter og partnere, energiforbruk og avfallshåndtering, samt å være med på å bidra til et sosialt bærekraftig samfunn. Det er mulig å kjøpe i bulk når det kommer til godteri og lignende, noe som allerede er med på å minimere avfall. I tillegg utvider de stadig sortimentet for å tilby flere bærekraftige produkter og produkter med lengre holdbarhet: uten å gjøre festen noe kjedeligere!