Hvordan bli konge på resirkulering?

Det virker aldri som at vi gjør nok for å redde miljøet. Luften blir surere og jorda mer utarmet. Tallene er dystre og myndighetene selv henger ikke helt med når det gjelder gode løsninger. Når man ikke engang kan legge svart eller hard plast i søppeldunken for plast, ja da er det noe som ikke stemmer. Noe myndighetene ikke forteller oss. Som de skygger over med Maskorama og annet fjas.

Vel nok om det, du er av typen som vil få ting gjort. Sette en ny standard for hva som bør forventes av oss alle. Og du har satt deg som mål å fikse det. Jobbe med det hver eneste dag og kanskje gjøre det til ditt levebrød. Kanskje endre verden på en positiv måte. Vel da trenger du et oversiktlig system. Har du hørt om kunderelasjoner? Vet du hva crm er så er du allerede godt i gang.

Hvorfor fokus på kunder?

CRM er mye mer enn bare oversikt over kundene. Du kan sette opp systemet med viktige kontakter i stedet. De som sitter med kompetansen til å omdanne plast til drivstoff eller byggeblokker. De som vet hvordan man kan jobbe sammen for å redusere utslipp. De som vet hvordan man kan tjene på å spare. Kundene er dine medsammensvorne, de som skal fikse miljøspørsmålet en gang for alle. Det er nå det gjelder for framtiden.

La noen styre skuta mens du jobber

Det som er fint, er at CRM systemer er kompliserte. Derfor kommer de med et helt mannskap klare for å hjelpe deg i gang. Da kan gjøre jobbene som skal til for å komme i gang. Utvikle ideene, sette opp planene, analysere markedene, gjøre innkjøpene og feste foten innenfor markedet. Først da vil man kunne lykkes gjennom stort pågangsmot, enorm arbeidsvilje og ikke minst, troen på seg selv. Ikke la noen si til deg at noe ikke er mulig.

La systemet begynne å gjøre jobbene

Etter hvert fungerer systemet optimalt og autonomt. Men det må litt justeringer, litt knoting til, før alt faller på plass. Det er nå man ser hva samfunnet er bygget av. Om alle kan jobbe sammen. Ikke bare hver for seg. For å vise andre hva de har fått til. Det er jo ikke det det hele handler om. Det handler om å gi og ta.